Το κτίριο που στεγάζεται η σχολή βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο του δήμου Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 263), 10' με τα πόδια από τον σταθμό του ηλεκτρικού "Κηφισιά" (γραμμή Κηφισιά-Πειραιάς) και 2' από τη στάση "Ζηρίνειο" (550- 500- 504- 721- Α7). Η σχολή βρίσκεται εντός του Εμπορικού Κέντρου 'See & shop' στον -1ο όροφο.

 

Το LΑΒ Κηφισιάς είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος 300 τ.μ, εξ' ολοκλήρου ανακαινισμένος, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες παροχής σύγχρονης μουσικής εκπαίδευσης. Διαθέτει 4 μεγάλες, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες, 1 Studio ηχογράφησης και 1 ηχομονωμένο practice room για τη μελέτη των μαθητών. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι προσβάσιμο και από άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Στο LAB Κηφισιάς θα προσφέρουμε μαθήματα μουσικής σε κιθάρα, μπάσο, drums, πλήκτρα, φωνητική & το ειδικό παιδικό πρόγραμμα Music4Kids.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να στείλετε ένα mail στο kifisia@labmusiceducation.gr

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

 

Καθηγητές

Drums
Ζωγράφου, Κηφισιά, Νέο Ηράκλειο
Vocals
Καλλιθέα, Κηφισιά, Ψυχικό
Vocals
Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Πειραιάς
Drums
Αθήνα, Κηφισιά
Bass
Κηφισιά, Νέα Σμύρνη, Νέο Ηράκλειο
Guitar
Ζωγράφου, Κηφισιά, Νέο Ηράκλειο
Keys
Αγία Παρασκευή, Καλλιθέα, Κηφισιά, Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι
Bass
Αθήνα, Ηλιούπολη, Κηφισιά, Πειραιάς, Περιστέρι
Guitar
Αγία Παρασκευή, Αθήνα, Κηφισιά, Περιστέρι
Guitar
Κηφισιά, Πειραιάς, Περιστέρι
Vocals
Αθήνα, Κηφισιά, Περιστέρι
Drums
Κηφισιά