Το LAB από Σεπτέμβρη και στην Κηφισιά!

 

Το κτίριο που στεγάζεται η σχολή βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο του δήμου Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 263), 10' με τα πόδια από τον σταθμό του ηλεκτρικού "Κηφισιά" (γραμμή Κηφισιά-Πειραιάς) και 2' από τη στάση "Ζηρίνειο" (550- 500- 504- 721- Α7). Η σχολή βρίσκεται εντός του Εμπορικού Κέντρου 'See & shop' στον -1ο όροφο.

 

Το LΑΒ Κηφισιάς είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος 300 τ.μ, εξ' ολοκλήρου ανακαινισμένος, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες παροχής σύγχρονης μουσικής εκπαίδευσης. Διαθέτει 4 μεγάλες, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες, 1 Studio ηχογράφησης και 1 ηχομονωμένο practice room για τη μελέτη των μαθητών. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι προσβάσιμο και από άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Στο LAB Κηφισιάς θα προσφέρουμε μαθήματα μουσικής σε κιθάρα, μπάσο, drums, πλήκτρα, φωνητική & το ειδικό παιδικό πρόγραμμα Music4Kids.

Ο χώρος μας είναι προσβάσιμος από άτομα με κινητικές δυσκολίες.


 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να στείλετε ένα mail στο kifisia@labmusiceducation.gr

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

 

Καθηγητές

Drums
Αθήνα, Καλλιθέα, Κηφισιά

Λεωφ. Κηφισίας 263

145 61
*Το τηλέφωνο επικοινωνίας θα ανακοινωθεί σύντομα...

Home


Δωρεάν δοκιμαστικό