Το κτίριο που στεγάζεται η σχολή βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο του δήμου Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 263), 10' με τα πόδια από τον σταθμό του ηλεκτρικού "Κηφισιά" (γραμμή Κηφισιά-Πειραιάς) και 2' από τη στάση "Ζηρίνειο" (550- 500- 504- 721- Α7). Η σχολή βρίσκεται εντός του Εμπορικού Κέντρου 'See & shop' στον -1ο όροφο.

 

Το LΑΒ Κηφισιάς είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος 300 τ.μ, εξ' ολοκλήρου ανακαινισμένος, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες παροχής σύγχρονης μουσικής εκπαίδευσης. Διαθέτει 4 μεγάλες, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες, 1 Studio ηχογράφησης και 1 ηχομονωμένο practice room για τη μελέτη των μαθητών. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι προσβάσιμο και από άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Στο LAB Κηφισιάς θα προσφέρουμε μαθήματα μουσικής σε κιθάρα, μπάσο, drums, πλήκτρα, φωνητική & το ειδικό παιδικό πρόγραμμα Music4Kids.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να στείλετε ένα mail στο kifisia@labmusiceducation.gr

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

 

Καθηγητές

Drums
Ζωγράφου, Κηφισιά
Φωνητική
Κηφισιά, Παγκράτι, Πειραιάς, Περιστέρι
Drums
Αγία Παρασκευή, Κηφισιά
Φωνητική
Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Πειραιάς
Φωνητική
Ζωγράφου, Κηφισιά
Drums
Αθήνα, Κηφισιά
Κιθάρα
Κηφισιά
Πιάνο
Αγία Παρασκευή, Κηφισιά
Μπάσο
Κηφισιά
Μπάσο
Αθήνα, Κηφισιά, Πειραιάς, Περιστέρι
Drums
Κηφισιά, Πειραιάς, Περιστέρι
Κιθάρα
Αθήνα, Κηφισιά, Πειραιάς, Περιστέρι
Κιθάρα
Κηφισιά, Παγκράτι, Περιστέρι
Φωνητική
Αθήνα, Κηφισιά, Περιστέρι
Πιάνο
Ζωγράφου, Καλλιθέα, Κηφισιά

Λεωφ. Κηφισίας 263

145 61 Κηφισιά
210 80 19 091 
 

Home


Δωρεάν δοκιμαστικό