Μαρία Λαμπρίδου

  • Φωνητική

Μαρία Λαμπρίδου

H Μαρία Λαμπρίδου γεννήθηκε στην Ξάνθη τον Μάρτιο του 1990. Από πολύ μικρή ηλικία και για διάστημα δεκαπέντε συναπτών ετών ασχολήθηκε με τον χορό σπουδάζοντας κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό στη Σχολή Κλασικού Μπαλέτου και χορού της Μαρία Λάμπρου. Παράλληλα άρχισε να ανακαλύπτει τον μαγικό κόσμο της μουσικής  ξεκινώντας μαθήματα μουσικής πρoπαιδείας. Η αγάπη της όμως για το τραγούδι την κέρδισε και σύντομα δραστηριοποιήθηκε μουσικά συμμετέχοντας σε πολλά τοπικά σχήματα. Αργότερα μετακομίζει στην Αθήνα για να σπουδάσει μουσική. Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία σεμινάρια Φωνητικής με την Julie Massino στο στούντιο ηχογραφήσεων House of sound και με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Χαλκηδόνιο Ωδείο.
Στην Αθήνα ολοκλήρωσε επίσης το σεμινάριο Φωνητικής και Ερμηνείας της Ελισσάβετ Καρατζόλη στο Μικρό Πολυτεχνείο και συνέχισε την πορεία της μαζί της με ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής.
Έχει σπουδάσει Σύγχρονο τραγούδι και αποφοίτησε με άριστα  από το  Εθνικό Ωδείο Αθηνών. 
Έχει επίσης παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης Μουσικοθεραπείας, Χοροθεραπείας, Ειδικής Αγωγής κ.α από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στην Αθήνα έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές όπως η Σφίγγα, το Μουσικό Κουτί και ο Σταυρός του Νότου.
Η Μαρία Λαμπρίδου διδάσκει φωνητική στα Lab Music Education Ζωγράφου και Κηφισιάς.


Video


Μαρία Λαμπρίδου

H Μαρία Λαμπρίδου γεννήθηκε στην Ξάνθη τον Μάρτιο του 1990. Από πολύ μικρή ηλικία και για διάστημα δεκαπέντε συναπτών ετών ασχολήθηκε με τον χορό σπουδάζοντας κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό στη Σχολή Κλασικού Μπαλέτου και χορού της Μαρία Λάμπρου. Παράλληλα άρχισε να ανακαλύπτει τον μαγικό κόσμο της μουσικής  ξεκινώντας μαθήματα μουσικής πρoπαιδείας. Η αγάπη της όμως για το τραγούδι την κέρδισε και σύντομα δραστηριοποιήθηκε μουσικά συμμετέχοντας σε πολλά τοπικά σχήματα. Αργότερα μετακομίζει στην Αθήνα για να σπουδάσει μουσική.