Λευτέρης Πορτοκάλογλου

  • Κιθάρα

Λευτέρης Πορτοκάλογλου

Γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε, μέσα σε μουσικό οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό τον ώθησε να παίξει ντραμς και να μάθει κιθάρα, ενώ ξεκίνησε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια σε μικρή ηλικία. To 2016, aκολούθησαν σπουδές σε Audio Production στην SAE και παράλληλα μαθήματα φωνητικής, κιθάρας και μουσικής θεωρίας μέχρι και το 2019. Αφότου ολοκλήρωσε τις σπουδές του, έφυγε για δεύτερο πτυχίο στην Ολλανδία, συγκεκριμένα στο Pop department του Κονσερβατορίου του Άμστερνταμ για κιθάρα.

Έχει κάνει μαθήματα κιθάρας με τον Γρηγόρη Ντάνη, φωνητικής με την Σοφία Σαρρή και μουσικής θεωρίας με τον Σταύρο Καβαλιεράτο στο Lab Music Education.
Είναι κάτοχος bachelor πτυχίου Audio Production από την SAE και bachelor πτυχίου κιθάρας από το Κονσερβατόριο του Άμστερνταμ, Pop Department.

Από το 2022, τρέχει το δικό του ελληνικό solo hip hop project με όνομα “Lefty,” όπου γράφει του στίχους αλλά και την μουσική και έχει κυκλοφορήσει διάφορα singles στο Spotify και Youtube. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη συλλογική δουλειά σε μορφή EP.

 

Instagram

linktrVideo


Λευτέρης Πορτοκάλογλου

Γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε, μέσα σε μουσικό οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό τον ώθησε να παίξει ντραμς και να μάθει κιθάρα, ενώ ξεκίνησε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια σε μικρή ηλικία. To 2016, aκολούθησαν σπουδές σε Audio Production στην SAE και παράλληλα μαθήματα φωνητικής, κιθάρας και μουσικής θεωρίας μέχρι και το 2019.