Αντωνία Μαυρονικόλα

  • Φωνητική

Αντωνία Μαυρονικόλα

 
ΣΠΟΥΔΕΣ
 
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Μουσική εκπαίδευση σε τυπικά και άτυπα περιβάλλοντα» του τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών 
Τριετές Professional Popular music program του Lab Music Education με κατεύθυνση Vocals
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-learning του Ε.Κ.Π.Α. «Μουσικοθεραπεία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις, Πρακτικές Εφαρμογές και Βιωματικές Ασκήσεις»
E-course “MUS.IC.D.A.RE” του P.Y.E. UK σχετικό με τη θεραπευτική χρήση της μουσικής στην απεξάρτηση
Πτυχίο του Τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθηνών
Σπουδές κλασικού πιάνου, θεωρίας, υποχρεωτικού αρμονίας και ιστορίας της μουσικής στο Εθνικό Ωδείο. Συμμετοχή στη Μικτή Χορωδία του ωδείου με μαέστρο τον Σπύρο Κλάψη.
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
 
Nosso Samba. Brazilian σχήμα που αποτελείται από το Γρηγόρη Ντάνη, Μάνο Αναγνωστόπουλο, Βαγγέλη Μπαλιούση, Λεωνίδα Σαραντόπουλο και Άγγελο Πολυχρόνου.
Batuta Trio με τον Παρασκευά Κίτσο, Γρηγόρη Ντάνη και Γιάννη Αγγελόπουλο.
Grigoris Ntanis & Antonia Mavronikola’s experimental trios με συνεργασίες με μουσικούς όπως Λεωνίδα Σαραντόπουλο, Μάνο Θεοδοσάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο και άλλους.
Aggeliki Toumpanaki’s “Crossover Chorus Ensemble” 
Michael Kapilidis’ Extended Funk Family 
Christos Tambouratzis project
 
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
 
Lead Vocals στο single “Glow” του Your Lion music project
Lead Vocals στο δίσκο “A Mind Full Of Secrets And Thoughts” του σχήματος Oddious
Lead Vocals στο τραγούδι «Θαλασσινό Επιτύμβιο» στο δίσκο «Όταν οι κακοί βλέπουνε ταινία» του Σταύρου Δάλκου
Backing Vocals στο δίσκο “Those Winds” του σχήματος Stonebringer
 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ PROJECTS
 
Your Lion music project. Προσωπικό project που αφορά συνθέσεις που σχετίζονται με την popular μουσική. Debut single του project είναι το τραγούδι Glow σε μουσική και στίχους της ιδίας.
Ερπίδες. Σχήμα που αποτελείται από την Αντωνία Μαυρονικόλα, Γρηγόρη Ντάνη, Μάνο Αναγνωστόπουλο, Μηνά Λιάκο και Παναγιώτη Βραχιολίδη και πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο δίσκο του στις αρχές του 2023. Το υλικό τους είναι πρωτότυπο και κινείται γύρω από το genre της alternative rock με ελληνικό στίχο.
MusicO.T. Πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης κάτω από εργοθεραπευτικό πρίσμα που αφορά σε παιδιά και ενήλικες με νευρολογικές, ψυχοκοινωνικές και αναπτυξιακές δυσκολίες.
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
 
Συμμετοχή στην μουσική ομάδα του Πολιτιστικού στεκιού του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ για χρήστες ναρκωτικών ουσιών άνω των 21 ετών, για τα έτη 2014 έως 2019 με μουσικό επιμορφωτή τον Δημήτρη Μητσοτάκη (Ενδελέχεια, Ευδαίμονες)
Εμψύχωση της μουσικής ομάδας εφήβων στο ΚΕΘΕΑ ΠΛΕΥΣΗ για το έτος 2017. 
 
ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 
Παιδιατρική εργοθεραπεύτρια από το 2017.
Μουσικοπαιδαγωγική συνδιαστικά με το σύστημα παρέμβασης Functional ABA και επικοινωνία μέσω ανταλλαγής εικόνων Pecs σε πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού
 

WebsiteVideo


Αντωνία Μαυρονικόλα

 
ΣΠΟΥΔΕΣ
 
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Μουσική εκπαίδευση σε τυπικά και άτυπα περιβάλλοντα» του τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών 
Τριετές Professional Popular music program του Lab Music Education με κατεύθυνση Vocals