Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε τα

Original sessions - lab


Τι είναι τα Original Sessions;

Lab Sessions

Τα 'Original Sessions' είναι μια νέα σειρά ζωντανών ηχογραφήσεων απο νέους μουσικούς οι οποίοι μοιράζονται την υπέροχη μουσική τους μαζί μας!


Το LAB προσφέρει το ‘βήμα’ από το οποίο οι μαθητές μας που ασχολούνται με τη σύνθεση, μπορούν να εκφραστούν και να προβάλουν το original υλικό τους.

Κάθε επεισόδιο των ‘LAB Original Sessions’, περιλαμβάνει:

  • Φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα
  • Συνεντεύξεις ώστε να γνωρίσετε καλύτερα τον δημιουργό και την ιστορία του
  • Στίχους του κομματιού
  • … και φυσικά το ίδιο το βίντεο το οποίο είναι (και θα είναι πάντοτε) ηχογραφημένο live!

Σκοπός της σειράς αυτής είναι να αναδείξει νέους δημιουργούς και καλή μουσική, καθώς και να δώσει κίνητρο σε περισσότερους νέους μουσικούς να ασχοληθούν με τη σύνθεση μουσικής.


Οι Monkeystein δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2011 και έχουν τη σημερινή μορφή τους από τα μέσα του 2014. Τα μέλη της μπάντας ενώνει η αγάπη για το alternative rock και οι metal/grunge επιρροές. Ορίζουν το δικό τους ξεχωριστό ήχο πατώντας σε ιδιαίτερες μελωδικές γραμμές, σφιχτοδεμένους groovy ρυθμούς και έντονα ξεσπάσματα. Τη μουσική και τα κομμάτια τους χαρακτηρίζει η κλιμάκωση και το παίξιμο με έντονες δυναμικές.

 

Facebook page
Youtube channelΔες το επεισόδιο

Ο Κωνσταντίνος Σιδηροκαστρίτης γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Είναι μαθητής λυκείου. Ξεκίνησε κιθάρα σε μικρή ηλικία με τον Γιάννη Νόιφελδ. Τώρα κάνει μαθήματα στο lab με τον Γρηγόρη Ντάνη. Δες το επεισόδιο

Η Παναγιώτα Αλτανοπούλου γεννήθηκε το 1993 στην Πάτρα όπου και έμεινε μέχρι τα 18  της. Το 2011 μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα συνεχίζει τις σπουδές της ενώ παράλληλα ασχολείται με τη μουσική. Τραγουδάει, παίζει κιθάρα και πιάνο και συνθέτει τη δική της μουσική.Δες το επεισόδιο