Συνεργασία Lab | Music Education - SAE Technology Group Αthens

Saturday, May 18, 2019 - 16:30

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κορυφαίο εκπαιδευτικό φορέα, στον τομέα των Creative Media,SAE Technology Group Athens. Πλέον οι σπουδαστές του δικτύου Lab Music Education, οι οποίοι συμμετέχουν στο Band Program της σχολής τους, θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στις ηχογραφήσεις των πρωτοετών και δευτεροετών σπουδαστών των τμημάτων Audio Production της SAE . 

Κάθε Ιούνιο και Ιούλιο, οι χώροι της SAE γεμίζουν από ταλαντούχους ηχολήπτες Audio Producers), οι οποίοι στα πλαίσια των υποχρεωτικών εργασιών τους ηχογραφούν σχήματα στα σύγχρονα studios της σχολής. Οι μουσικοί και τα σχήματα που τελικά θα επιλεγούν από τους σπουδαστές της SAE, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ηχογραφώντας το υλικό τους με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας λέξης της τεχνολογίας εντελώς δωρεάν!

Αν είστε ενεργός σπουδαστής του Band Program σε μια από τις σχολές του δικτύου του Lab Music Education, επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας για να μπείτε στη λίστα των υποψήφιων σχημάτων για τις ηχογραφήσεις της SAE.

 

*Η SAE Technology group Athens θα έχει την τελική απόφαση για το ποια σχήματα μπορούν να συμμετάσχουν στις ηχογραφήσεις, αλλά και το πότε αυτές θα λάβουν χώρα.

**Το κάθε σχήμα θα έχει την ευκαιρία να ηχογραφήσει από 1 έως και 3 κομμάτια. Το υλικό μπορεί να είναι είτε δικό σας, είτε διασκευές γνωστών τραγουδιών. Δεν υπάρχει περιορισμός στο μουσικό ύφος.

*** Τα σχήματα θα πρέπει να μπορούν να παρευρεθούν για τις ηχογραφήσεις τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο και να έχουν δικά τους όργανα κι ενισχυτές (drums υπάρχουν διαθέσιμα στα studios).

**** H κάθε μπάντα θα έχει την ευκαιρία να λάβει ένα stereo mix σε μορφή αρχείου .wav της δουλειάς της. Τα ξεχωριστά κανάλια (tracks) θα παραμένουν στη διάθεση της SAE. Οι μουσικοί-σχήματα, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις ηχογραφήσεις για λόγους προώθησης και προβολής μόνο, ενώ σε περίπτωση επίσημης κυκλοφορίας, θα πρέπει να παρθεί γραπτή έγκριση από την SAE Technology Group Athens.