Παρουσίαση - σεμινάριο Foot Technique Course

Monday, February 17, 2020 - 13:45

''Balance is key to everything''

Είσαι κι εσύ ένας από τους drummers που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους στα κάτω άκρα?
Θέλεις να μάθεις τα μυστικά της ισορροπίας, τεχνικές όπως το Heel Up, το Heel Down, αλλά και τρόπους για να αποφεύγεις κούραση και τραυματισμούς?

Τότε σίγουρα χρειάζεσαι το course που δημιούργησε ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος (Kal Drako) σε συνεργασία με το LAB Music Education και σε μόλις 6 εβδομάδες θα βελτιώσεις το παίξιμό σου ουσιαστικά!

Περισσότερα από 100 λεπτά διδακτικού υλικού χωρισμένα σε 6 videos σε περιμένουν να τα αποκτήσεις μέσα από την πλατφόρμα του LAB plus. Ο κύκλος μαθημάτων συνοδεύεται από εκτυπώσιμο βιβλίο με ασκήσεις, οι οποίες βοηθούν στην πρόοδό σου ανά εβδομάδα!

Κάνε σήμερα δικό σου το Foot Technique Course
εδώ ▶ plus.labmusiceducation.gr/e-shop

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου σας περιμένουμε στο lab Αθήνας για μια παρουσίαση της μεθόδου Foot Technique!
Σε αυτήν θα έχετε την ευκαιρία αφενός να δείτε τις τεχνικές από κοντά και να κάνετε τις δικές σας ερωτήσεις, αφετέρου να προμηθευτείτε το course απευθείας από τη Γραμματεία προς 10€.
Η παρουσίαση – σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 7μμ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

‘’O Καλλίστρατος είναι ένας πολύ μεθοδικός εκπαιδευτικός με φοβερή εξέλιξη μέσα στα χρόνια’’ - Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

"Ο Καλ είναι ο πρώτος από τους πολλούς καλούς συναδέλφους που ζητάω βοήθεια όταν νιώθω στάσιμος, ιδιαίτερα στο ζήτημα του bass drum technique.’’ - Μιχάλης Καπηλίδης

Ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος εκτός από πολυετή μουσική καριέρα στο Los Angeles και την Ελλάδα, έχει και μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία αφού έχει διδάξει περισσότερους από 200 μαθητές όλων των επιπέδων. Η εμπειρία του όμως δε σταματά εκεί, αφού έχει παίξει σε τουλάχιστον 50 δίσκους, οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης έχει κυκλοφορήσει και 3 δίσκους ως singer-songwriter με το ψευδώνυμο Kal Drako.

Περισσότερα για τον Καλλίστρατο ➲ labmusiceducation.gr/teachers/kallistratos-drakopoylos


#drums #drumming #ecourse #elearning #drumming #jointhelab #teachingbyheart