Παναγιώτης Ανδρέου | Σεμινάριο και μαθήματα

Monday, December 3, 2018 - 14:45 to Saturday, December 22, 2018 - 14:45
Ο μόνιμος πλέον εξωτερικός συνεργάτης του lab, ο διεθνώς καταξιωμένος μπασίστας Παναγιώτης Ανδρέου, στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Αθήνα, θα παραδώσει περιορισμένο αριθμό μαθημάτων.
Πιο συγκεκριμένα, θα παραδώσει ατομικά μαθήματα σε μπασίστες ή drummers, ενώ θα αναλάβει και το coaching μπαντών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Lab Music Education Αθήνας στο 210 38 39 400 ή στείλτε μας email στο info@labmusiceducation.gr
 
Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να τον δείτε σε ένα σεμινάριο που θα παρουσιάσει την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου με τίτλο 
Afro Caribbean approach on Balkan claves:
Δημιουργία grooves και patterns πάνω σε συλλαβικά clave (5/8,7/8,9/8 και 11/8) χρησιμοποιώντας basslines και comping βασισμένα στην Afro-Caribbean και Latin-American παράδοση και λογική. Τον Παναγιώτη Ανδρέου θα συνοδεύσουν στη σκηνή ο Μιχάλης Καπηλίδης στα drums και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο. 
 
Είσοδος σεμιναρίου: 10€
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
 
===================================================
 
Ο Παναγιώτης Ανδρέου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Ιουνίου του 1978. Ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρή ηλικία και μετά από σπουδές στην Ελλάδα, συνέχισε στο Berklee College of Music της Βοστώνης από το '99. Τρία χρόνια μετά μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό - και έκτοτε ζει εκεί. 
Έχει περιοδεύσει και παίξει μεταξύ άλλων με το NY Latin Funk Collective Yerbabuena, το Jason Lindner's NOW VS NOW, τον Hüsnü Şenlendirici, τo New York Gypsy All-Stars και τον Pedrito Martinez Group.