Διήμερο εκδηλώσεων Codarts

Saturday, April 13, 2019 - 17:45
Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το διήμερο εκδηλώσεων του Codarts στην Αθήνα.
 
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, το Lab Αθήνας φιλοξένησε 15 μουσικούς από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις ακροάσεις για το κονσερβατόριο του Ρότερνταμ. Επί 10 ώρες, οι τέσσερις απεσταλμένοι του Codarts (Eelco de Boer,Ed Verhoeff,Linda Bloemhard και Hans Eijkenaar) μαζί με τους δύο εκπροσώπους του Lab (Γρηγόρη Ντάνη και Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη) αξιολογούσαν τους υποψήφιους μουσικούς που διεκδικούσαν μία από τις πολυπόθητες θέσεις. Επτά μουσικοί κρίθηκαν επιλέξιμοι και πλέον αναμένουν με αγωνία την ολοκλήρωση των ακροάσεων στην Ολλανδία για να μάθουν αν θα βρίσκονται ανάμεσα στους τελικούς επιτυχόντες. 
 
Tην επόμενη ημέρα, το Σάββατο 23 Μαρτίου, διοργανώθηκε μια ανοιχτή παρουσίαση του πανεπιστημίου στο ΙΑΝΟS café, το οποίο και κατακλύστηκε από μουσικούς που ήθελαν να ενημερωθούν λεπτομερώς για το Codarts, την συνεργασία του με το Lab Music Education, αλλά και να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις στην Linda Bloemhard (διευθύντρια του Jazz τμήματος). Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην Open Day εκδήλωση μπορούν να την παρακολουθήσουν κάνοντας κλικ εδώ .
 
Το διήμερο έκλεισε με ένα εορταστικό gig στην Afrikana. Πρώτο στη σκηνή του αγαπημένου jazz club της Αθήνας, ανέβηκε το σεξτέτο του Γρηγόρη Ντάνη, Arrabna Project.  Με ένα εντυπωσιακό set το οποίο ζέστανε τον ήδη γεμάτο χώρο και προετοίμασε το κοινό για το πολυαναμενόμενο Codarts-Lab jam, το οποίο διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές φωτογραφίες από το διήμερο.
 
Μάθετε περισσότερα για το Codarts εδώ .