Γιατί να επιλέξεις την πιστοποίηση του RSL - Rockschool.

Monday, April 24, 2017 - 13:30

Το LAB Music Education από το 2017 συνεργάζεται με τη Νο1 εξεταστική επιτροπή της Ευρώπης, το RSL - Rockschool, έτσι ώστε να προσφέρει στους μαθητές του τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία διεθνή πιστοποίηση, εάν οι ίδιοι το επιθυμούν.

 

Έχοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων μαθητών για περισσότερα από 25 χρόνια, νιώθουμε την ευθύνη να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον τομέα της σύγχρονης μουσικής εκπαίδευσης. Έτσι λοιπόν θέλουμε να δώσουμε στους μαθητές μας όσα περισσότερα εφόδια μπορούμε και απαιτεί η σύγχρονη εποχή.

 

Αν και η πιστοποίηση στη μουσική είναι ένας τομέας που χωράει αρκετή συζήτηση και πολλές φορές καταλήγει να γίνεται ένα εμπόριο, η παγκόσμια αγορά και οι απαιτήσεις της κάνουν όλο και πιο αναγκαία την απόκτηση κάποιου διπλώματος ή πτυχίου.

 

Πολλοί μαθητές ζητάνε μία πιστοποίηση ώστε να έχουν οι ίδιοι ένα αποδεικτικό σχετικά με το ποιο είναι το επίπεδο των ικανοτήτων τους, ως προσωπικό κίνητρο, αλλά και πολλοί είναι αυτοί που χρειάζονται μία τέτοια πιστοποίηση για εύρεση εργασίας στον τομέα της μουσικής (πχ ως καθηγητές μουσικής) ή για να συνεχίσουν τις μουσικές τους σπουδές στο εξωτερικό.    

 

Ειδικά για τις σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, η πιστοποίηση από το RSL - Rockschool προσφέρει UCAS Points, οι οποίοι είναι βαθμοί εισαγωγής σε πανεπιστήμια και κολέγια του εξωτερικού. Από το grade 6 και πάνω δίνονται UCAS Points και η βαθμοδότηση αυτή κυμαίνεται σε μία κλίμακα ανάλογα με τα αποτελέσματα της εξέτασης του υποψηφίου. Όσα περισσότερα UCAS Points έχει ένας υποψήφιος, τόσο πιο εύκολα μπορεί να διεκδικήσει και μία θέση σε ένα καλύτερο πανεπιστήμιο. Μάθε περισσότερα για τα UCAS Points εδώ.

 

Επίσης, το RSL - Rockschool προσφέρει και δίπλωμα διδασκαλίας, ισότιμο με Bachelor, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης στη σύγχρονη μουσική. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Teaching Diploma δες εδώ.

 

Έτσι λοιπόν, αν και καμία πιστοποίηση δεν είναι απαραίτητη για να προχωρήσει κανείς στο χώρο της σύγχρονης μουσικής, ούτε κι εξασφαλίζει την επιτυχία, σίγουρα είναι ένα καλό “χαρτί” για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, ανάλογα την πορεία που θα ακολουθήσει κάθε μαθητής μουσικής ή επαγγελματίας μουσικός.

 

Στο LAB Music Education η πιστοποίηση του RSL - Rockschool προσφέρεται ελεύθερα σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μία επιπλέον πιστοποίηση των γνώσεών τους πάνω στη σύγχρονη μουσική και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε εξασφαλίσει αυτή τη συνεργασία με την καλύτερη επιτροπή της Ευρώπης.

 

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα πιστοποίησης στο LAB Music Education μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 383 9400 ή να μας στείλετε email στο info@labmusiceducation.gr

 

Διαβάστε εδώ πιο αναλυτικά για τη συνεργασία του LAB με το Rockschool.