Οτίλια Μπαρμουλέσκου Σαμουλαδά

  • Vocals

Οτίλια Μπαρμουλέσκου Σαμουλαδά

  H Οτίλια Μπαρμουλέσκου Σαμουλαδά γεννήθηκε στη Ρουμανία και σπούδασε βιολοντσέλο στην πόλη Targoviste. Aπό την ηλικία των 15 έκανε μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας και συνέχισε στο κρατικό μουσικό εργαστήρι με καθηγήτρια την Mihaela Runceanu. Aπό τα 16 της έχει λάβει συμμετοχές σε εθνικούς μουσικούς διαγωνισμούς και φεστιβάλ, στα οποία κατείχε τις πρώτες θέσεις “Cantarea Romaniei”, “Mamaia”, “Cenaclul Scantea Tineretului” και τέλος πήρε το πρώτο βραβείο στην ηλικία των 18, στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Ρουμανίας “Lotca de aur”.
  Έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους του εξωτερικού ( την Νορβηγία, την Δανία, το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο ) και έχει εμφανιστεί στο κρατικό ραδιόφωνο της Ρουμανίας αλλά και στην τηλεόραση. 
  Στην Ελλάδα δίδαξε τεχνική μοντέρνου τραγουδιού (φωνητική και ορθοφωνία) από το έτος 2001-2012 στο Ωδείο Γκουλέτσου (Λάρισα), τα έτη 2007-2012 στο Πολυφωνικό Ωδείο (Καρδίτσα) και σε συνεργαζόμενο ωδείο στα Φάρσαλα. Παράλληλα δίδασκε από το 2009-2012 και στο Εθνικό Ωδείο Λάρισας ,ενώ από το 2011-2016 δίδασκε στο Απολλώνιο Ωδείο, παράρτημα Τυρνάβου.Ταυτόχρονα εργάζεται και ως ενεργή τραγουδίστρια με διάφορα σχήματα στην Θεσσαλία.Οτίλια Μπαρμουλέσκου Σαμουλαδά

  H Οτίλια Μπαρμουλέσκου Σαμουλαδά γεννήθηκε στη Ρουμανία και σπούδασε βιολοντσέλο στην πόλη Targoviste. Aπό την ηλικία των 15 έκανε μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας και συνέχισε στο κρατικό μουσικό εργαστήρι με καθηγήτρια την Mihaela Runceanu.